Apk Wijchen

APK Wijchen bij Autobedrijf van Bon

Autobedrijf van Bon is uw adres voor APK in Wijchen. Als APK keuringsstation zijn wij al jarenlang het adres voor APK keuring in Wijchen, Nijmegen en omgeving. De voordelen voor u, als klant uit Wijchen bij APK keuring door autobedrijf Bon:

  • Zonder afspraak kunt u terecht
  • Voor alle automerken
  • Ook keuring van campers
  • Klaar terwijl u wacht
  • Onafhankelijke keuring
  • Gratis herkeuring
  • Koffie staat klaar
  • Neutraal, dus een eerlijk oordeel

Reparaties die nodig zijn voor de APK keuring hoeven dus niet bij ons te worden uitgevoerd. U kunt uw auto meenemen naar Wijchen om daar de reparatie uit te voeren. Onze neutraliteit garandeert u dat wij geen baat hebben wij het afkeuren van uw auto. Uiteraard worden de keuringen conform de voorgeschreven regels uitgevoerd en afgemeld bij de RDW. De steekproefsgewijze controle door het RDW kan inhouden dat u uw auto nog 1,5 uur moet laten staan voor deze RDW steekproef. Meer informatie over deze steekproef vindt u op: http://handboek.rdw.nl/regelgeving/apk/regelgeving/Administratieve%20procedures/Steekproef/Paginas/default.aspx

Voor klanten uit Wijchen: APK, reparatie en onderhoud van alle automerken bij Autobedrijf van Bon

Naast APK keuringen voor klanten uit Wijchen en omgeving verzorgt Autobedrijf van Bon meer. Wij zijn in de regio bekend om de aan – en verkoop occasions. Wilt u een auto verkopen? Online vindt u een auto inkoop formulier waarmee u een indicatie krijgt van de waarde. Daarnaast vindt u ons ruime aanbod occasions in de showroom in Nijmegen én online. Check onze website met het huidige aanbod. Bij Autobedrijf van Bon wordt elke occasion altijd grondig nagekeken voor levering. En met een eigen APK station natúúrlijk voorzien van een nieuwe APK!

Neem contact op voor APK, onderhoud of reparatie alle automerken

Mogen wij uw auto onderhouden, repareren of een onafhankelijke APK keuring verzorgen? U bent welkom in onze werkplaats aan de Waterstraat 108 in Nijmegen, ook zonder afspraak. Wellicht vindt u onze occasions dan ook interessant om te bekijken? Wij zien u graag of horen u graag telefonisch of per email. Beter een APK door van Bon dan een Bon voor geen APK!