Autokeuring Nijmegen

Autobedrijf van Bon: kom meteen langs, geen afspraak nodig

Voor de autokeuring kunt u terecht bij Autobedrijf van Bon in Nijmegen (Autokeuring Nijmegen). Wij garanderen neutraliteit. Kom gerust langs zonder afspraak. Wij kijken uw auto na terwijl u wacht.

Wij hebben er geen baat bij uw auto af te keuren aangezien eventuele reparaties niet bij ons uitgevoerd hoeven worden. Hierdoor zijn wij altijd neutraal en eerlijk in ons oordeel. Natuurlijk doen wij de keuring altijd volgens de voorgeschreven regels. Als RDW erkend bedrijf worden wij steekproefsgewijs gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij u altijd de kwaliteit en neutraliteit van onze controles garanderen. Bij ons krijgt u 14 dagen de tijd om uw auto te laten repareren wanneer uw auto onverhoopt toch wordt afgekeurd. Wanneer er slechts een kleine reparatie nodig is, voeren wij deze meestal direct en gratis uit.

Wilt u meer informatie? Neem meteen contact op met Autobedrijf van Bon.

Autokeuring en autoverkoop in Nijmegen

Wij zorgen voor autokeuring in Nijmegen maar daarnaast verzorgen wij ook de reparatie, onderhoud en de eventuele financiering van uw auto. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij hebben een groot aanbod occasions auto’s online staan. Kom gerust eens langs om te zien welke auto’s wij hebben. Misschien wilt u wel een proefritje maken? Natuurlijk worden alle auto’s grondig nagekeken alvorens dat wij ze aanbieden.

Contacteer ons meteen

Wilt u graag meer informatie over de autokeuring? Of heeft u interesse in een auto? Kom gerust eens langs of neem telefonisch contact met ons op. Voor de autokeuring hoeft u geen afspraak te maken. Kom langs, wij helpen u meteen! Neem contact op via het contactformulier.